salg og marketing kurser online kurser social media marketing

This five-week course, taught by Jeanne Liedtka of the University of Virginia, aims to ignite both the right and left sides of entrepreneurial brains. “Creative people don’t just wake up in the amazing amazon and have a great idea,” Liedtka says in a video on the site. “There in fact is a process and a set of tools that all of us can learn that can help us be successfully creative.”
EdX is an online learning platform trusted by over 12 million users offering the Introduction to Manufacturing Systems Certificate, in collaboration with Massachusetts Institute of Technology – MITx. Learn about manufacturing systems and ways to analyze them in terms of material flow and storage, information flow, capacities, and times and durations of events, especially random events. 
Kurset giver foruden en masse info om forskellige platforme under paid owned og earned media også et framework til at holde styr på din digitale marketingsstrategi. Et kæmpe plus er de understøttende cases fra virksomheder som mange kender.
Business Danmark er individualistisk fagforening og moderne a-kasse for alle, der arbejder med salg og marketing. Alle har noget at sælge. Vi gør dig bedre til det, så du kan skabe resultater for dig selv og din virksomhed.
Strategic Planning and Execution Course presents strategies for crafting and executing business visions, mission statements and goals. The SBDC also provides strategic planning software free to all course participants.
Content marketing er kommet for at blive. I stedet for at basere dine salg og trafik på betalt annoncering, kan man i stedet for skabe noget indhold, som folk ønsker at komme tilbage til og derved slippe for at betale for hvert salg. Content kommer i mange forskellige former.
The Six Sigma Green Belt program is a subset within the Black Belt body of Knowledge and follows the structured Six Sigma “DMAIC” methodology to introduce proven process improvement principles, tools, and techniques to improve processes within your organization.
”Diplom modulet Digital Marketing på KEA har været en uvurderlig hjælp til at starte min egen virksomhed op, fordi jeg som webdesigner, både kan markedsføre mig selv og nu også tilbyde mine kunder det. Det er smart!”
Fik du den pointe? Det er en fantastisk måde at anskue digitalisering på – de fleste gør det samme som alle andre – og fejler. Tænk på Google+. Google kan nedsætte et team af de dygtigste mennesker i verden med formålet at bygge et social medie – selv de formåede det ikke engang, fordi de netop forsøgte at lave en kopi af Facebook og Twitter.
Bring din virksomhed på forkant ved at deltage i DI’s nye uddannelse i online markedsføring, digital strategi og analytics. Uddannelsen er skræddersyet til DI´s medlemmer og tager udgangspunkt i din egen virksomhed. Du kan forvente et forløb, hvor du bliver klædt på til at lave en digital strategi, øge din online synlighed og får lagt kimen til en lead-genererende digital strategi, der kan ses på bundlinjen.
En af de ting, der er flest af, når det kommer til online markedsføring, er kurser. Der findes et utal af kurser – specielt dem, der koster penge. I takt med at branchen er eksploderet, er der kommet så mange eksperter til, og det vælter frem med online kurser. Pas på!
For at spare tid gik vi i stedet ivrigt på jagt efter et dansk online kursus om emnet, og måtte også denne gang opgive, da vi til vores store overraskelse fandt hele 50(!) udbydere af fysiske kurser, men ikke ét eneste dansk online kursus om emnet.
Du kan ikke være rigtig god til alt, og ligeledes kan du ikke være ekspert på alle områder – det er tidsmæssigt ikke muligt. Og det, at være god til alt, er i øvrigt heller ikke muligt i andre facetter af livet, og dette skal vi acceptere. Når jeg holder foredrag for studerende, anbefaler jeg altid, at de finder et område, som interesserer dem, og som de ønsker at dykke ned i. Når de så har opnået en vis ekspertise inden for dette område, vil de nemmere kunne udbygge deres kompetencer og dermed favne bredere.
Det var et rigtig godt kursus, som jeg håber vil få stor betydning. Der var gode muligheder for at gå i dybden med de enkelte projekter. Begge undervisere var gode til at inkorporere vores input i deres undervisning, så kurset blev tilpasset netop de projekter, de forskellige deltagere sad med.
E-mail marketing er en essentiel del af en effektiv digital strategi. Forstå de forskellige led, der gør e-mail marketing effektivt. Fra indsamling af e-mail adresser til planlægning og udsendelse af e-mails til en udvalgt målgruppe.
Du lærer at igangsætte online aktiviteter, der imødekommer virksomhedens mål og du kan øge effekten af online marketing. Du lærer også at styrke virksomhedens branding via kreativ anvendelse af de online kanaler.
Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *